Typ miodów pitnych produkowany z brzeczki miodowej powstałej z mieszania 1 objętości miodu i 2 objętości wody. Do osiągnięcia dojrzałości musi leżakować około 2 lat. Zawiera 13% alkoholu.

Trójniak APIS

Trójniak bernardyński

Trójniak piastowski

Trójniak Piastun

Trójniak Podczaszy

Trójniak Staropolski Tradycyjny

Trójniak stolnik

Trójniak weselny

Trójniak niesycony słowiański

Trójniak wściekła pszczoła

Trójniak pomiętolony

Trójniak anyż się uda

Trójniak zbójnicki

Grzaniec miodowy

TRÓJNIAK ”BRO”

Złocista pszczoła

Śliwkowa dama

Trójniak owocowy grzańcowa śliwka
Zobacz również

Miód spadziowy

Miód pszczeli z dodatkiem propolisu

Dwójniak klasztorny

Półtorak jadwiga

Dwójniak owocowy grzańcowa porzeczka