Typ miodów pitnych produkowany z brzeczki miodowej powstałej z mieszania 1 objętości miodu i 2 objętości wody. Do osiągnięcia dojrzałości musi leżakować około 2 lat. Zawiera 13% alkoholu.
Nowość
Miód Pitny Trójniak Grzany o Smaku Zimowej Herbaty – Edycja Sezonowa
Trójniak APIS
Trójniak bernardyński
Trójniak piastowski
Trójniak Piastun
Trójniak Podczaszy
Trójniak Staropolski Tradycyjny
Trójniak stolnik
Trójniak weselny
Trójniak niesycony słowiański
Trójniak wściekła pszczoła
Trójniak pomiętolony
Trójniak anyż się uda
Trójniak zbójnicki
Grzaniec miodowy
TRÓJNIAK ”BRO”
Złocista pszczoła
Śliwkowa dama
Trójniak owocowy grzańcowa śliwka
Zobacz również
Miód polski & 20 ziół 350 g
PÓŁTORAK SWEET GRASS
Zestaw „Jadwiga” kamionka
Mistrzowskie rozdanie
Miód akacjowy

